عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

مصوبه کمیسیون تلفیق برای پرداخت مطالبات معلمان بازنشسته ۱۴۰۰

نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ از مصوبه این کمیسیون برای پرداخت مطالبات معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 10
کد خبر: ۲۶۵۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق برای بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از صحن علنی، گفت: در این جلسه کمیسیون سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی را کاهش داد و سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقوقی به ۷۰۰ میلیارد تومان و سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی به ۷۰ میلیارد تومان رسید.

وی‌ ادامه داد: همه کسانی که بر اساس قوانین مشمول تخفیف و نرخ صفر مالیاتی می‌شوند، موظفند تا دفاتر مالی خود را به سازمان امور مالیات تقدیم کنند لذا این مصوبه قدم بزرگی در جهت شفاف سازی مالی شرکت‌های حقیقی خواهد بود.

زنگنه همچنین گفت: به‌منظور حمایت از خانواده و تحقق جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف است در سال ۱۴۰۴ یک قطعه زمین به‌صورت رایگان در قالب شرایط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر ۲۰ ‌سال در شهرها و روستاها زیر ۵۰۰ هزار نفر اختصاص دهد. وزارت راه و شهرسازی مکلف است هر سه‌ماه یک‌بار گزارش عملکرد این بند را به کمیسیون‌های عمران، اجتماعی و فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال کند.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ افزود: مقداری از دیون بازنشستگان که باید امسال دولت پرداخت می‌کرد، باقی مانده که بخشی از آن، مربوط به معلمان بازنشسته در سال ۱۴۰۰ می‌شود؛ دولت برای انجام این تعهدات به منابع مالی نیاز دارد که در همین راستا کمیسیون تلفیق به دولت اجازه داد این منابع را از سرجمع هزینه‌های بودجه ای خود به جز حوزه‌های عمرانی و تملک سرمایه ای تامین کند.

وی اضافه کرد: همچنین تبصره ۱۲ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ مربوط به حقوق و دستمزد بررسی شد و کمیسیون جزء ۴ بند (ب) تبصره ۱۲ لایحه بودجه را به دلیل وجود قانون دائمی در این بخش حذف کرد؛ در جزء ۴ بند (ب) تبصره ۱۲ آمده بود که سقف کسورات بازنشستگی برای مشترکین صندوق بازنشسته کشوری که اقلام مشمول کسور بالاتر از سقف بند (ت) باشد، به میزان سقف خالص پرداختی مندرج در بند (ت) این تبصره است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار